Notícies

Notícies


Tenim un dinamitzador, en Manel, i una tècnica, l'Anabel. Els dos estan a jornada parcial i tot i que estem en una situació complicada, ells ja han començat a fer feina. 


Els objectius que ens marquem són:
- Identificar les necessitats del nostre jovent.
- Crear un servei i activitats per al jovent estable i que respongui a les seves necessitats.
- Donar visibilitat al jovent i la Regidoria de Joventut.

Estem treballant perquè un cop passi aquesta crisi puguem engegar els projectes que tenim plantejats:

-  "Em faig gran" que és un projecte per donar a conèixer l'institut als alumnes que ara fan sisè, però que estem a l'espera de com evoluciona la situació per marcar el calendari i si és viable.

-  Donarem un impuls al Consell de Joventut amb la convocatòria d'una jornada participativa abans de l'estiu per identificar el perfil de jovent i les seves necessitats, i que ens servirà per identificar propostes d'acció.

- Una programació d'activitats per l'estiu en espais públics sobretot, i a la piscina en horari de tardes. Aquesta programació estarà coordinada amb la resta d'activitats que es portin a terme des de la Biblioteca, Cooperativa, entitats... I es treballarà amb les persones joves, entitats juvenils i Consell de Joves.

- Obertura d'un espai jove Sarrià 221, situat a l'Avinguda de França, 221, al costat de la Biblioteca.

- Ampliar els avantatges del carnet jove pel jovent del nostre poble.


En paral·lel a aquests projectes farem el Pla Local de Joventut. Del que es tracta és de fer una fotografia de com està el jovent al nostre poble i quins són els projectes que hem de portar a terme. I ho farem de forma participada i comptant sobretot amb el jovent, però també amb les entitats del poble, professionals...


La Regidoria de Joventut, en coordinació amb el Consell Comarcal del Gironès ( Zona Jove Gironès ), poden ajudar en temes d'orientació i educació, habitatge, salut... Estan a la vostra disposició!


Us convidem a tots i totes que els seguiu a través de les xarxes socials @jovessarria, per telèfon al 615 86 67 49 o per correu electrònic a: jovessarria@sarriadeter.cat

 

 

Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07
 

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat
Image Map