Notícies

Notícies


La pandèmia ens dóna un respir, totes i tots sortim més al carrer, fem activitats i comprem, tot torna a la normalitat, tot, i el poc civisme d'uns quants també.

Deixalles, trastos, cartons, tot el que es pugui imaginar, tirat de qualsevol manera als voltants de les illes de contenidors; costa molt poc obrir la tapa del contenidor, després netejar-se amb gel hidroalcohòlic i fer les coses ben fetes.Si troba un contenidor ple, de ben segur, que en pocs metres pot trobar-ne un del mateix color, on pot deixar correctament les seves deixalles. Costa molt poc fer-ho bé.

Els caps de setmana, no hi ha recollida de deixalles, els operaris tenen els seus dies festius, podem esperar a dilluns a deixar totes les restes que no són orgàniques.

Vista aquesta situació, ampliem la despesa en aquesta àrea, augmentem amb dos treballadors a mitja jornada de la Fundació d'inserció laboral Els Joncs, per netejar papereres, parcs i entorns de les illes de contenidors. Aquesta despesa extra, per pal·liar la falta de sensibilitat d'uns pocs respecte a la resta de veïns, serà de 968 € al més, de moment tindrem activada aquesta iniciativa els tres mesos vinents.Esperem que entre tots, tornem a la normalitat i preguem consciència, què fer les coses mal-fetes comporta una despesa addicional de pressupost municipal, i són diners de tots els veïns i veïnes.

Moltes gràcies.

Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07
 

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat
Image Map