Skip to content

/

Segona edició del Sarrià No Bullying

Enguany, es portarà a terme la segona edició de «Sarrià No Bullying». En la primera edició es va treballar el bullying amb els alumnes de l’escola Montserrat. El format va ser en una conferència teatre a càrrec dels alumnes de sisè i Mossos d’Esquadra en el centre d’arts escèniques. Els alumnes de sisè van escenificar quatre esquetxos on es representaven escenes positives i negatives vers el bullying; a posteriori, Mossos d’Esquadra reforçaven les escenes positives i donaven consells per combatre aquests assetjaments.

La valoració de l’escola va ser molt positiva, atès que el format ajudava a entendre com se sentien les víctimes que patien assetjament i també com els poden ajudar tots/es els companys. Posaven el focus en els agressors/es perquè s’adonessin del maltractament que estaven ocasionant.

Valorant l’èxit i la productivitat de la primera edició era impensable no proposar una segona edició de Sarrià No bullying. Per aquest motiu, continuem treballant vers el tema, però hem canviat el públic.

Durant la setmana del 5 al 12 de juny, es portarà a terme al segona edició Sarrià No Bullying a Sarrià de Ter. Durant aquesta setmana, el municipi de Sarrià de Ter s’emplenarà de cartells contra el bullying amb la intenció de fer despertar a la tothom vers aquest tema.

Aquest any és conscienciar sobre la rellevància del bullying a les famílies atès que és una problemàtica social que afecta a tota la comunitat. Per aquest motiu, s’elaboren quatre esquetxos on els actors i actrius són pares, mares i professors/es de l’institut. Hi ha escenes positives i negatives vers el tema, al final de cada esquetx hi ha consells dels Mossos d’Esquadra.

Seguint la línia de col·laboracions, destacar la participació activa dels comerciants de Sarrià de Ter. A les botigues, restauracions i altres espais trobareu un full perquè la gent pugui escriure que pensen que és el bullying. La intenció rau a provocar una participació activa en el municipi vers el tema i a la vegada que tothom participi activament i no sigui partícip d’aquests assetjaments.

Ajuntament de Sarrià de Ter

Escola Bressol "Confetti"

Biblioteca "Emília Xargay"

Centre Cívic la Cooperativa

Pavelló Municipal

Serveis Tècnics

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!