Skip to content

En aquests moments hi ha al municipi diferents espais esportius dins l’àmbit de gestió de la Regidoria d’Esports que són utilitzats per les diferents entitats:

Piscina Municipal

Situada a les instal·lacions esportives de Sarrià de Dalt, cantonada c/Xunclà amb Carretera de Sarrià de Dalt. Complex amb una piscina gran per adults i una de petita per a menors, zona de gespa, zona de bar i vestidors. Oberta la temporada d’estiu, des de principis de juny fins a mitjans de setembre.

 

Pavelló Municipal d'Esports

Situat al barri de Sarrià de Baix, a tocar de l’Avinguda de França. És una instal·lació utilitzada habitualment per a la pràctica del bàsquet, l’handbol, la gimnàstica rítmica, el futbol sala, i d’altres activitats físiques destinades a adults. Consta de una pista central i tres pistes transversals, zona de vestidors, i diferents sales polivalents.  

 

 

Pista de Sarrià de Dalt

Situada a les instal·lacions esportives de Sarrià de Dalt, cantonada c/Xunclà amb Carretera de Sarrià de Dalt. Complex no cobert amb una pista dura i graderia. Es sol utilitzar per fer patinatge artístic i entrenaments esporàdics de bàsquet i handbol. Durant l’estiu es la seu on es juga la Lliga d’Estiu de Futbol Sala.

Camp Municipal d'Esports

Situat al barri de La Rasa és utilitzat per les entitats del poble per practicar futbol, futbol flag i futbol americà. Es tracta d’un terreny de joc de gespa artificial amb graderia i vestidors, i zona de bar.

Contacte per lloguer d'instal·lacions

Totes les instal·lacions municipals poden ser llogades per entitats i/o grups durant aquelles hores que no són utilitzades per cap entitat del municipi i no hi ha cap activitat programada. Per a informar-vos de disponibilitat i preus podeu contactar amb:

Ajuntament de Sarrià de Ter

Escola Bressol "Confetti"

Biblioteca "Emília Xargay"

Centre Cívic la Cooperativa

Pavelló Municipal

Serveis Tècnics

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!