Skip to content

/

Informacions de la piscina municipal de Sarrià de Ter

El servei de la pisicna municipal de Sarrià de Ter ha estat sempre un dels més complicats de gestionar al municipi, doncs més enllà d’intentar un equilibri econòmic que no comporti una gran despesa del pressupost del consistori, cal mirar de satisfer les exigències dels usuaris. Després d’anys marcats per la Covid en que ni un objectiu ni l’altre s’han pogut complir, sembla que enguany si que s’ha trobat la tecla adequada. 

I es que després del primer mes de funcionament de la piscina (enguany s’arribarà  als 3 mesos obrint més temps que mai abans) les dades són molt reveladores, i l’opinió dels banyistes molt positiva. 

Gràcies a les bones condicions i funcionament, i a la masiva acceptació del servei per part dels veins, s’ha arribat a xifres rècord mai assolides abans, amb el major nombre d’abonaments que mai s’ha fet (superant els 1100), amb més entrades de dia venudes (prop de 200 de 10’50 €),  i amb més packs d’invitacions per a abonats venuts que cap temporada anterior en només 30 dies (21 packs de 5 entrades a 30 €  i  26 packs de 10 entrades a 50 €). Amb aquests packs volem cobrir la demanda dels usuaris de poder gaudir puntualment de la piscina amb amics o familiars no residents al municipi i que no poden abonar-se.

El mateix ha succeït amb els casals i campus que fan ús de la instal·lació. Tot i que s’ha pujat el preu per a aquelles entitats de fora del municipi, també s’ha arribat a acollir el major nombre de grups que mai abans havia rebut la instal·lació (una quinzena). De fet, s’ha arribat a crear una llista d’espera després de penjar el cartell d’aforament complet. Les entitats valoren molt el tracte i facilitats donades per l’Ajuntament, i la possiblitat de gaudir de l’espai en condicions exclussives durant l’horari establert, doncs facilita molt la vigilància de la maindada i evita conflictes amb d’altres banyistes. Poden fer-ne ús del 24 de juny al 31 de juliol, de dilluns a divendres i de 11:00 a 13:30 (excepte festius).

Entitats del municipi:

 • Campus Unió Esportiva Sarrià
 • Campus CB Sarrià-Uni Girona
 • Casal Esplai PL
 • Casal Escola Fundació Els Joncs
 • Campus FC Sarrià
 • Campus Club Patinatge Sarrià-Sant Julià
 • Casal Happy Kids School
 • Campus Club Gimnàstica Sarrià

Entitats de fora del municipi:

 • Campus Zerogols
 • Esplai Medinyà
 • Sant Julià FS
 • Casal Sant Julià de Ramis
 • CRAE Ter (diferents grups)

Els usuaris també valoren molt positivament la gestió que s’està fent de l’espai i els horaris, doncs tot i el gran nombre de gent es pot fer ús de la piscina sense massificacions ni restriccions, d’una forma còmoda i segura. 

També cal afegir com a bona rebuda per part del públic les activitats aquàtiques que s’han plantejat. Èxit absolut dels cursos d’iniciació i perfeccionament de natació, que han hagut d’ampliar-se fins a 3 grups en diferents dies i hores per tal d’acollir la forta demanda existent, i que es van emplenar en només hores des del moment d’oferir-se.

Ajuntament de Sarrià de Ter

Escola Bressol "Confetti"

Biblioteca "Emília Xargay"

Centre Cívic la Cooperativa

Pavelló Municipal

Serveis Tècnics

Ràdio Municipal

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!