Omet al contingut

/

La setmana de l’esport sarrianenc del 12 al 17 de setembre

El nou format del Critèrium esportiu

Aquest any 2023, l’àrea d’esports de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, conjuntament amb les entitats esportives del poble, han modificat la visió i posada en escena del critèrium esportiu de Sarrià de Ter. Aquest nou model serà més atractiu i participatiu per a les entitats i pel públic en general. La nova proposta es va consensuar durant el consell esportiu municipal del juliol del 2023, buscant una manera de renovar i innovar la presentació dels esportistes i entitats esportives al municipi.


Aquesta nova setmana de l’esport se celebrarà del dia 12 al 17 de setembre. De dimarts a divendres, podrem trobar xerrades formatives gratuïtes relacionades amb el món de l’esport. El cap de setmana serà el torn de les entitats esportives, que han programat un conjunt d’activitats obertes a tots els públics perquè es pugui descobrir, de primera mà, totes les activitats esportives que es realitzen al municipi.


Calendari d’activitats: Xerrades i activitats de professionals del món de l’esport

Dimarts 12 de setembre (20:00h)
Nom: Xavi Saiz
Professional: Fisioterapeuta, Osteòpata, Terapeuta Gestalt, Diplomat en educació física, Terapia miofascial, Cursant educació somàtica del moviment.
xerrada sobre “El paper de l’osteopatia en l’esport”
Ubicació: Centre vital


Dimecres 13 de setembre (19:30h)
Nom: Josep Espar
Professional: Llicenciat en CAFE, Master Coach European Handball Federetion i Master Trainer en Programació Neurolingüística.
Xerrada sobre “Eines del Coaching per a l’Esport”
Ubicació: Lecta


Dijous 14 de setembre (20:00h)
Nom: Estela Lòpez
Professional: Diplomada en fisioteràpia, Post-grau en fisioteràpia esportiva, Post-grau en neuromodulació superficial aplicada i Post-grau en ecografia i fisioteràpia invasiva.
xerrada sobre “Xerrada de taping funcional en l’esport”
Ubicació: La Cooperativa, primer pis.
Material per poder dur a terme la pràctica: Un rotlle de pre-tape, un rotlle de tape, un rotlle de tensoplast (vena elàstica adhesiva).


Divendres 15 de setembre (19.30h)
Nom: Guillem Torres
Professional: Mestre d’educació primària, màster en psicologia de l’esport i coaching i Títol d’entrenador Nacional d’handbol.
xerrada sobre “L’esport com a eina educativa”
Ubicació: Local Social de la Rasa

Exhibicions de les entitats esportives de Sarrià de Ter.


Dissabte 16 de setembre
09:00h a 10:00h: Presentació i desfilada dels esportistes més joves de Sarrià de Ter (Pavelló municipal)
10:30h a 11:00h: Exhibició de figures organitzada pel club de patinatge Sarrià de Ter–Sant Julià. (Pavelló municipal)
11:00h a 11:30h: Exhibició d’aparells de gimnàstica rítmica + portes obretes per poder provar l’esport, organitzada pel club gimnàstica rítmica Sarrià. (Pavelló municipal)
11:30h a 12:15h: Classe obreta de tonificació per adults organitzada pel club gimnàstica rítmica Sarrià. (Pavelló Municipal de Sarrià de Ter)

Diumenge 17 de setembre
09:00h: Pedalada familiar i activitats amb bici pels més petits organitzada pel Club Ciclista de Sarrià de Ter. (Pista exterior de la Cooperativa)
10:00h a 12:00h: Torneig d’handbol femení organitzat per la Unió Esportiva Sarrià (Pavelló de la Unió Esportiva Sarrià i Pavelló Municipal de Sarrià de Ter)
12:00h a 12:30h: Classe dirigida organitzada per les Dones més que mai. (Pavelló Municipal de Sarrià de Ter)
13:00h a 15:00h: Debut i presentació de l’equip juvenil del FC Sarrià, organitza Futbol Club Sarrià. (Camp de futbol municipal)

Ajuntament de Sarrià de Ter

Escola Bressol "Confetti"

Biblioteca "Emília Xargay"

Centre Cívic la Cooperativa

Ràdio Municipal

Pavelló Municipal

Serveis Tècnics