Skip to content

/

El Grup Bon Preu i l’Ajuntament de Sarrià de Ter signen un conveni de col·laboració

Aquest passat divendres 23 d’abril, el Grup Bon Preu i l’Ajuntament de Sarrià de Ter van signar un conveni de col·laboració en el procés de selecció de personal per al nou establiment Esclat, que obrirà les seves portes al municipi el darrer semestre d’aquest any.  

Aquest conveni es fonamenta en la voluntat de treballar de forma conjunta tots aquells aspectes que fomentin l’ocupabilitat del major nombre possible de persones del municipi.

El Grup Bon Preu tradicionalment ha  vetllat per un bon desenvolupament de la seva política de Recursos Humans, aplicant els principis de la Llei d’igualtat d’oportunitats entre homes i dones, i en tots els processos de selecció es tenen en compte totes les candidatures sense discriminació d’edat ni sexe.

L’establiment comptarà amb un equip d’aproximadament 50 persones: perfils de jornada completa, temps parcial, cap de setmana, així com de caràcter temporal. Les posicions vacants estan orientades a diferents perfils de professionals: zona de caixes, reposició (inclòs torn de nit) i donar servei a les diferents seccions de frescos de la botiga: fleca, fruita i verdura, xarcuteria, carnisseria i peixateria.

Les persones interessades poden trobar l’oferta publicada aquí. El procés de selecció serà en format online i començarà aquest proper mes de maig.

Bon Preu ofereix contracte indefinit des del primer dia als seus treballadors i treballadores i actualment és considerada una de les empreses que generen més ocupació a Catalunya, amb una plantilla de més de 9.000 persones.

Des de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, a través de l’Àrea de Promoció Econòmica , s’estableix el foment de l’ocupació,  a fi de facilitar l’ocupació i la millora professional de les persones duent a terme diferents accions d’assessorament, orientació, capacitació i desenvolupament de les seves competències i de la seva trajectòria professional, amb estreta col·laboració amb les empreses i el teixit socioeconòmic. En aquest sentit, el Conveni signat, preveu que tot i que la selecció de les persones candidates seran

seleccionades única i exclusivament pel departament de RRHH del Grup Bon Preu, des de l’Ajuntament es facilitarà tant la difusió de les ofertes, com s’acompanyarà a aquelles persones en el procés de presentació les seves candidatures, així com es facilitaran espais municipals per fer les entrevistes.

Ajuntament de Sarrià de Ter

Escola Bressol "Confetti"

Biblioteca "Emília Xargay"

Centre Cívic la Cooperativa

Pavelló Municipal

Serveis Tècnics

Ràdio Municipal

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!