Skip to content

/

Sarrià de ter i Sant Julià de Ramis participen en l’estudi “DESVELA”

L’objectiu d’aquest projecte es buscar quines característiques i habilitats de les persones estan relacionades amb una millor salut i estils de vida més saludables. D’aquesta manera es podran dissenyar intervencions més personalitzades per prevenir el desenvolupament de malalties. Aquest estudi es porta a terme amb investigadors i investigadores de 8 comunitats autònomes simultàniament.

Per aquest motiu es proposarà, a l’atzar, la participació d’alguns veïns i veïnes de Sarrià i Sant Julià. Els seleccionats rebran una carta informativa a casa, i posteriorment una trucada on els explicaran els detalls de l’estudi. Els que acceptin participar faran una visita que inclourà una exploració física i preguntes de diversos qüestionaris.

Cada participant rebrà un informe dels resultats de les seves proves, i el conjunt de dades servirà per millorar la salut de tots nosaltres.

Per endavant, us agraïm el vostre interès i us animem a participar! Els centres de Salut també estan al cas i recolzen la realització d’aquest estudi.

Investigadors del grup d’Investigació en Salut Vascular de Girona.

IDIAPJGol-Unitat de Suport a la recerca de Girona.

Ajuntament de Sarrià de Ter

Escola Bressol "Confetti"

Biblioteca "Emília Xargay"

Centre Cívic la Cooperativa

Pavelló Municipal

Serveis Tècnics

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!